Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, september 2020

Den 9. september bevæger din tegnhersker, Mars, sig retrograd, hvilket sker ca. en gang på to år, altid markerende en kamp som varer i flere måneder, for at realisere en bestemt agenda. Når Mars er i dit tegn, handler det om at en kamp for at sætte dig igennem, i en tid hvor der er stærke kræfter som sætter dig forhindringer i vejen.

Hele september kan karakteriseres ved at Mars støder sammen med den største forhindring af alle – Saturn. Det er lidt som D-Dag - hvordan man laver en strand landing og det kystnære forsvar. Saturn repræsenterer en autoritet i dit professionelle liv som kræver respekt. Hvis september virker som en op af bakke kamp, så er det hvad du må forvente. Respekter den udfordring som opstår i dit professionelle liv, giv ikke op når du rammer imod en mur og mobiliser din viljestyrke, kombineret med tålmodighed for at nå dine mål. Dette vil tage omkring tre måneder.

Når det gælder kærlighed og romantik kommer belønningen i slutningen af måneden. Bare ved at hænge ud og bare være der, vil potentielle partnere dukke op og de sidste dage af september, er perfekte til kærlighed, børn, underholding og lidenskab. Fuldmånen i dit tegn på det tidspunkt taler for at opfylde relationer og betydelig lykke, som er modvægt til karrierepresset.

Dagens Horoskop