Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, september 2020

Når september måned begynder, føler du presset fra dine arbejdsrelationer, som sommetider kan være mentalt og intellektuelt udmattende for dig, mens du tager højde for folk du arbejder sammen med følsomhed, mens du forventes at være stærk og centreret.

Du er måske bekymret overfor den slags pres, som kørte dig ned i starten af året, vil komme tilbage, men faktisk vil der ikke være flere omvæltninger og i slutningen af 2020, vil du være i stand til at samle op på nogle gode projekter, som har været sat på hold. Dog vil denne måned bringe masser af pres og udfordringer, især i forbindelse med studier, kommunikation og daglige relationer. Du svinger mellem entusiasme og apati og begynder måske at tvivle på, om du kan klare denne specielle udfordring. Måden at klare det på er beslutsomhed. Lad dig ikke slå ud af verbale angreb fra andre, eller egne negative tanker. Det er bare en udfordring der har brug for tid og indsats.

Mange ting går godt for dig denne måned og midt i september er et særlig godt tidspunkt til at opnå enighed med partnere omkring hvordan økonomien skal klares, gæld og at dele. Faktisk bringer partnere og venner mange glæder og søde øjeblikket, især i slutningen af måneden.

Dagens Horoskop